A SPECIAL PLACE
in Paris 20

 
This loft is located on the 4th and last floor of a former factory. The height under the vaulted ceiling structured by imposing metal beams is impressive. I wanted to magnify the generosity of the volume while bringing lightness, softness and legibility to the space.

IMG_4752.jpg

SAINT JAMES at
MONTPARNASSE

 

The new retail concept of the Saint James shops invites itself to the Montparnasse station. The unusual height of this space motivated a spectacular installation. We imagined a representation of rolls of raw material to tell the story of a jumper or a sailor's jacket and to share with the public the know-how and the particularities of the brand's iconic products.

Project in partnership with Atelier Aurélie Rimbert

IMG_3897.jpg

NEW CONCEPT

for SAINT JAMES

Inspired by knitwear and weaving frames, we created a collection of furniture that enhance marine sweaters.

A harmony of blues, greens and greys evoques the atmosphere of the Normandy sea, while the solid wood structures speak of durability and authenticity

Project in partnership with Atelier Aurélie Rimbert

IMG_3378.jpg

AN ATYPIC FLAT

in Paris

In this apartment located in a former factory and marked by its vaulted ceiling and metal beams, the project consisted in rethinking the layout and furniture of the 3 bedrooms, the bathroom and an office-library space on the mezzanine.

IMG_3656.jpg

TWO BEDROOMS

in Paris

In an atypical apartment in the 20th district of Paris, design of the two children's bedrooms. We opened a wall to add a mezzanine for the sleeping area and created a solid wood staircase to reach this new level.

IMG_2645.R.jpg

LIVING ROOM
over & under

The living room is overhung for half by a mezzanine that defines two very different spaces.

The living room, which benefits from the great height under the roof and the light of its large canopy, and the dining room-kitchen space, more intimate, housed under the mezzanine.
 

IMG_7913.jpg

PRIVATE FLAT

in Versailles

Interior design of an 85 m2 apartment in a residential building in Versailles. Opening of the spaces, complete renovation and selection of the furniture and lighting.

IMG_9014-2.gif